carousel

Vélemények

Bosev Edina

Bosev Edina

alelnök

Sportos Cukorbetegek Egyesülete

Szívmelengető érzés olyan civil szervezettel együtt dolgozni, aki nem csak a sajátja hanem mások szívügyei mögé is szívvel-lélekkel odaáll. Immár második éve, hogy közösen ötletelünk, alkotunk, gondolkodunk a cukorbetegeket leginkább érintő kérdésekben. A Szeretettől Édes Főzősuli egy olyan programsorozat, ahol egészséges és gyorsan elkészíthető recepteket talál a néző, melynek nem csak cukorbetegeknek, de mindenki számára hasznos praktikákat, tanácsokat tartalmaz. Reméljük még sok közös élményben, ötletelésben lesz velük részünk!

Alpári Lászlóné

Alpári Lászlóné

önkéntes

Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete (ÖNÉ)

Minden Díjazott nevében, mint 2021-es érintett, köszönöm az elismerést! A kapott díj minden nap erőt ad a felmerülő nehézségek leküzdéséhez. Amikor úgy érzem, hogy nincs tovább erőm másokat bátorítani, akkor emlékem a díjátadóról segít. Fontos a sérült emberek elismerése is, hogy érezhessék, ugyanúgy fontosak az emberiség számára.

Regős Judit

Regős Judit

elnök

Szülők Háza Alapítvány

A Civilúttal való együttműködésünk minden alkalma valamilyen boldog gyermekmosolyhoz kötődik, legyen az színház, gyűjtés vagy épp egy jó célt szolgáló főzés. Köszönjük a lehetőségeket, köszönjük az élményeket!